ΔΔΕ Θεσπρωτίας

Ημερίδες - Συνέδρια

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο eTwinning διαδικτυακό σεμιάριο εξεύρεσης συνεργατών για εκπαιδευτικούς ΕΠΑΛ

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης σε συνεργασία με τη γερμανική Εθνική Υπηρεσία  Υποστήριξης διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών 7 με 13 Νοεμβρίου 2016. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Επαγγελματικών Λυκείων όλων των ειδικοτήτων και η γλώσσα επικοινωνίας είναι τα αγγλικά.

Η καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής είναι η Παρασκευή 4/11/2016 και ώρα 3.00 μ.μ. Τον σύνδεσμο για την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα βρείτε στην εγκύκλιο που επισυνάπτεται.

Δείτε εδώ την πρόσκληση.

Εισαγωγή στον προγραμματισμό με τη γλώσσα Python

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Πρέβεζας & Θεσπρωτίας και το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Πρέβεζας σας προσκαλούν σε επιμορφωτικό εργαστηριακό σεμινάριο που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής ΔΕ και ΠΕ Θεσπρωτίας με θέμα:

« Εισαγωγή στον προγραμματισμό με τη γλώσσα Python » Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής.

Περισσότερα: Εισαγωγή στον προγραμματισμό με τη γλώσσα Python

Ημερίδα Αποτίμησης Δράσεων «Εβδομάδα Πληροφορικής - Ώρα του Κώδικα»

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ημερίδα Αποτίμησης Δράσεων «Εβδομάδα Πληροφορικής - Ώρα του Κώδικα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) σας προσκαλεί στην Ημερίδα αποτίμησης των δράσεων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 7 - 13 Δεκεμβρίου 2015 για την «Εβδομάδα Πληροφορικής - Ώρα του Κώδικα». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και από ώρα 15:00 έως 19:00 στο Υπουργείο Παιδείας. Έρευνας και Θρησκευμάτων (Αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη»).

Περισσότερα: Ημερίδα Αποτίμησης Δράσεων «Εβδομάδα Πληροφορικής - Ώρα του Κώδικα»

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια - Ενημέρωση Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕ19-20) του νομού Θεσπρωτίας

 

 

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, που διοργανώνει την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 στην πόλη της Ηγουμενίτσας, με ώρα έναρξης 15:00μμ.

Το σεμινάριο υλοποιείται στα πλαίσια της Δράσης Α8 του έργου ΣΤΗΡΙΖΩ, και στοχεύει στην εκπαίδευση των Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕ 19-20), στη χρήση και αξιοποίηση τόσο των υφιστάμενων υποδομών ΤΠΕ όσο και των υποδομών που εγκαθίστανται στα πλαίσια του «Ψηφιακού Σχολείου».

Περισσότερα: Εκπαιδευτικά Σεμινάρια - Ενημέρωση Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕ19-20) του νομού Θεσπρωτίας

Ημερίδα ΚΕΣΥΠ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΣΥΠ

Ημερίδα : "Εφηβεία και Τροχαία ατυχήματα"

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Θεσπρωτίας (Τμήμα Τροχαίας), τον Ιατρικό και Δικηγορικό Σύλλογο Θεσπρωτίας, οργανώνει ημερίδα με θέμα  "Εφηβεία - Τροχαία ατυχήματα", την Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014 και ώρα 8:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηγ/τσας - "ΠΑΝΘΕΟΝ".

Περισσότερα: Ημερίδα : "Εφηβεία και Τροχαία ατυχήματα"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ"

πάσχα_-_Δελτίο_Τύπου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΑΣΧΑ

Ημέρα Σταδιοδρομίας Εφαρμοσμένων Τεχνών - Από το χαρτί και το μολύβι στην ψηφιακή εικόνα

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 19:30, το ΚΕΣΥΠ Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα «Σωτήρης Δάκαρης» του Αρχαιολογικού Μουσείου ημερίδα με τίτλο: «Ημέρα Σταδιοδρομίας Εφαρμοσμένων Τεχνών - Από το χαρτί και το μολύβι στην ψηφιακή εικόνα».

Τα τελευταία δύο χρόνια το ΚΕΣΥΠ Ηγουμενίτσας θέτει τις βάσεις για την ενεργοποίηση των έμφυτων ταλέντων και δεξιοτήτων των μαθητών και σπουδαστών της Θεσπρωτίας. Στόχος μας η δημιουργία όχι μόνο επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ αλλά κυρίως ανθρώπων σκεπτόμενων και ευαισθητοποιημένων.


deltio_typou.pdf     prosklisi.pdf

Σεμινάριο εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 1700- 1900 στο Σ.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας θα διεξαχθεί επιμορφωτικό σεμινάριο για τους καθηγητές Πληροφορικής (ΠΕ 19-20) των Σχολείων της Περιφερειακής ενότητας Θεσπρωτίας. Το σεμινάριο έχει αντικείμενο:


«Εκπαιδευτική Ρομποτική»
§       Ενημέρωση για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και
την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
§       Εργαστηριακό Project: Κατασκευή και Προγραμματισμός ρομπότ

Το σεμινάριο συνδιοργανώνεται από το Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Θεσπρωτίας και το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης (WROHELLAS).

Καλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να το δηλώσουν αποστέλλοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε..

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής                      Ο Προϊστάμενος ΚΕΠΛΗΝΕΤ

 Αθανάσιος Μπασούνας                                             Ντάγκας Κωνσταντίνος

Ημερίδα : "Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο"

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας, ενόψει και της παγκόσμιας ημέρας ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο (11η Φεβρουαρίου),  οργανώνει σχετική ημερίδα, με στόχο την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας αλλά και των γονέων στο ρόλο του διαδικτύου και την ασφαλή πλοήγηση σ΄ αυτό,  τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7 μ.μ.,  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας - "ΠΑΝΘΕΟΝ".

image1

8ο Συνέδριο ΠΕΚΑΠ

3η Ανακοίνωση 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Καθηγητών Πληροφορικής

 

3Anakoinosi-8SynedrioPekap.pdf

3Anakoinosi-8SynedrioPekap.doc

 

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους καθηγητές Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Θεσπρωτίας (Ηγουμενίτσα, Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013)

Εργαστηριακό σεμινάριο στο ΛΣ Ubuntu

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 15:00 - 19.00 στο Σ.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας θα διεξαχθεί επιμορφωτικό σεμινάριο για τους καθηγητές Πληροφορικής (ΠΕ 19 -20) των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας της Περιφερειακής ενότητας Θεσπρωτίας. Το σεμινάριο έχει θέμα:

«Εγκατάσταση, οργάνωση, λειτουργία και συντήρηση ΣΕΠΕΗΥ με ΕΛ/ΛΑΚ με Λ/Σ Ubuntu 12.04 και LTSP με ?sch-scripts? και διαχείριση τάξης με την εφαρμογή ?Επόπτης?»

Το σεμινάριο συνδιοργανώνεται από το Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Θεσπρωτίας και το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Ομάδα Τεχνικής Στήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων Σχολικών και Διοικητικών Μονάδων του Ι.Τ.Υ.Ε-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, μετά την έγκριση της Περ/κης Δ/νσης Εκπ/σης Ηπείρου (αρ. απόφασης Φ.34.2/6078/15-10-2013).

Καλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να το δηλώσουν μέσω e-mail. Παρακαλούμε η δήλωση να γίνει σύντομα, ώστε να οργανωθεί καλύτερα το σεμινάριο.

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής                   Ο Προϊστάμενος ΚΕΠΛΗΝΕΤ

Αθανάσιος Μπασούνας                                         Ντάγκας Κωνσταντίνος

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξελικτικής Ψυχολογίας - Μάιος 2014 - Πανεπιστήμιο Κρήτης/Ρέθυμνο

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξελικτικής Ψυχολογίας του Κλάδου της Εξελικτικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας με τίτλο: «Μορφές Ανάπτυξης Σε Έναν Απρόοπτα Μεταβαλλόμενο Κόσμο», θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας και το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης στις 15 ? 18 Μαΐου 2014 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο (Πανεπιστημιούπολη Γάλλου).

Περισσότερα: 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξελικτικής Ψυχολογίας - Μάιος 2014 - Πανεπιστήμιο Κρήτης/Ρέθυμνο

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Ubuntu LTSP10/4/2013

Αναβάλλεται το προγραμματισμένο για σήμερα ,10/4/2013, σεμινάριο των καθηγητών πληροφορικής με θέμα:
«Εγκατάσταση, οργάνωση, λειτουργία και συντήρηση ΣΕΠΕΗΥ με ΕΛ/ΛΑΚ με Λ/Σ Ubuntu 12.04 και LTSP με ?sch-scripts? και διαχείριση τάξης με την εφαρμογή ?Επόπτης?», λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του μαθητή.
Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

Αθανάσιος Μπασούνας
Σχ.Σύμβουλος Πληροφορικής

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους καθηγητές Πληροφορικής Π.Ε. Θεσπρωτίας (Ηγουμενίτσα 10/4/2013)

Επιμορφωτικό σεμινάριο για καθηγητές Πληροφορικής Π.Ε. Θεσπρωτίας (Ηγουμενίτσα 10/4/2013)
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 12.30 - 15.30 στο Σ.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας θα διεξαχθεί επιμορφωτικό σεμινάριο για τους καθηγητές Πληροφορικής των Σχολείων της Περιφερειακής ενότητας Θεσπρωτίας που δήλωσαν συμμετοχή κατόπιν αίτησης τους. Το σεμινάριο έχει θέμα:
«Εγκατάσταση, οργάνωση, λειτουργία και συντήρηση ΣΕΠΕΗΥ με ΕΛ/ΛΑΚ με Λ/Σ Ubuntu 12.04 και LTSP με ?sch-scripts? και διαχείριση τάξης με την εφαρμογή ?Επόπτης?»

Περισσότερα: Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους καθηγητές Πληροφορικής Π.Ε. Θεσπρωτίας (Ηγουμενίτσα 10/4/2013)

Έγκριση Επιμορφωτικής Ημερίδας

Επιμορφωτική_Ημερίδα_Θεσπ_ρωτία__4-4-2013_1708.doc

Εργαστηριακό σεμινάριο στο Λειτουργικό Σύστημα Ubuntu

ας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 12.30 - 15.30 στο Σ.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας θα διεξαχθεί επιμορφωτικό σεμινάριο για τους καθηγητές Πληροφορικής (ΠΕ 19 -20) των Σχολείων της Περιφερειακής ενότητας Θεσπρωτίας.

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. κάνοντας κλικ εδώ.

Ενημέρωση για επιμορφωτικό σεμινάριο στους καθηγητές ΠΕ19-20 Θεσπρωτίας

Σας ενημερώνω ότι το εργαστηριακό σεμινάριο για το προγραμματιστικό
περιβάλλον Scratch, το οποίο απευθύνεται στους καθηγητές ΠΕ19-20 που
διδάσκουν σε Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑ.Λ και ΕΠΑ.Σ και δήλωσαν
συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί σε δύο τμήματα, την Τρίτη 12/3/2013 (3-6μμ) και
την Πέμπτη 14/3/2013 (5-8μμ) στο ΣΕΚ Ηγουμενίτσας.

Περισσότερα: Ενημέρωση για επιμορφωτικό σεμινάριο στους καθηγητές ΠΕ19-20 Θεσπρωτίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ DIESEL ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Διεξαγωγήεπιμορφωτικής ημερίδας με Θέμα: ?ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ - Τεχνολογίες Πετρελαιοκινητήρων-Συστήματα Αντιρρύπανσης??.

Attachments_diesel.zip

 

A' Ανακοίνωση Συνεδρίου Αυτισμού

Attachments_2013228.zip

7ο Συνέδριο ΠΕΚΑΠ

3η Ανακοίνωση

7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Καθηγητών Πληροφορικής

 

Περισσότερα: 7ο Συνέδριο ΠΕΚΑΠ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΕΚΑΔΕ)

Ημερίδα που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΠΕΚΑΔΕ) το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013.

 

Πρόγραμμα και Πρόσκληση

3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

synedrio_eid_ekp_07022013.zip

Βρίσκεστε εδώ: Home ΝΕΑ Ημερίδες - Συνέδρια