ΔΔΕ Θεσπρωτίας

Νέα Σχολικών Δραστηριοτήτων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση κενούμενων θέσεων του ΚΠΕ Φιλιππιάδας Περιφέρειας Ηπείρου

 

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή και παζάρι από το Γυμνάσιο Φιλιατών στις 23 Δεκεμβρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι μαθητές των ομάδων project & Comenius του Γυμνασίου Φιλιατών έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουνστη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους στις 23/12/14, ώρα 9:00  με θέμα τον κοινωνικό αποκλεισμό και φτώχεια.

Περισσότερα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή και παζάρι από το Γυμνάσιο Φιλιατών στις 23 Δεκεμβρίου

Εκδηλώσεις σε σχολεία για την ημέρα της παχυσαρκίας

 

Με αφορμή την ημέρα για την παχυσαρκία, την Παρασκευή 24-10-2014, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες παρεμβάσεις σε σχολεία της ΔΔΕ.

Ευχαριστούμε το Νοσοκομείο Φιλιατών για την υποστήριξή του.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ? ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, η Περιφερειακή Αρχή της Ηπείρου, η Περιφερειακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπ/σης Ηπείρου η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας με το γραφείο Δραστηριοτήτων τους, πραγματοποίησαν πιλοτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης των μαθητών/τριών Γυμνασίων του Δήμου Ηγουμενίτσας στις 22/2/2013 και σε δύο σχολεία σε πρώτη φάση, το 2Ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας και το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας.

Το πρόγραμμα έχει στόχο την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας και υλοποιήθηκε από την κα Μπλανά Ευμορφία Συγκοινωνιολόγο Μηχανικό, μέλος της Γραμματείας της Διυπουργικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, στέλεχος του Υπουργείου Αν. Αντ. Μετ. & Δικτύων η οποία ήλθε στην πόλη μας γι? αυτό το σκοπό.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Βρίσκεστε εδώ: Home ΝΕΑ Σχολικών Δραστηριοτήτων