Παραμυθιά, 18/1/2016

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ  Δ/ΝΣΗ  Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΗΠΕΙΡΟΥ                                 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

                  ΓΕΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ       

 

Ταχ. Δ/νση : Παραμυθιά 46200

Πληροφορίες : Παύλος Ζαχαριάς

Τηλ.- Fax : 2666022683

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων

για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής ? Μετακίνησης

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε (με κλειστό φάκελο) την προσφορά σας για την τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή-επίσκεψη της Β? τάξης του σχολείου μας που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 3 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στην Αθήνα (Αττική).

Η αναχώρηση θα γίνει στις 6:30 το πρωί της 3ης Μαρτίου από το χώρο του σχολείου (με ενδιάμεσους σταθμούς το Γαλαξίδι, τους Δελφούς και το Δίστομο) και η άφιξη το απόγευμα της ίδιας μέρας στην Αθήνα. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί την 5η Μαρτίου πάλι στο χώρο του σχολείου (μέσω Ρίου- Αντιρρίου).

Η προσφορά πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

  • Καινούργια λεωφορεία με προδιαγραφές για 24 μαθητές και 3 συνοδούς εκπαιδευτικούς.
  • Ξενοδοχείο τουλάχιστον 4 αστέρων με ημιδιατροφή (πρωινό και κατά προτίμηση βραδινό).
  • Διαμονή  σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές με βάση την κατάσταση που θα αποσταλεί στο πρακτορείο που θα επιλεγεί και σε μονόκλινα για τους εκπαιδευτικούς (σημειώνεται ότι τα δωμάτια των εκπαιδευτικών θα πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο όροφο με αυτά των μαθητών για την καλύτερη επίβλεψή τους).
  • Ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη ζωής? ατυχήματος? νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικών εξόδων. Ασφάλιση με κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Συνολική τιμή της εκδρομής και επιβάρυνση ανά μαθητή.

Σημειώνεται ότι λόγω των εκπαιδευτικών επισκέψεων που έχουν καθοριστεί το λεωφορείο θα πρέπει να βρίσκεται στην διάθεση των υπευθύνων της εκδρομής καθόλη τη διάρκεια αυτής.

Με κάθε προσφορά να κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Η προσφορά να μας αποσταλεί έως 27 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 που και θα γίνει το άνοιγμα των προσφορών στην διεύθυνση του σχολείου, 46200 Παραμυθιά.

Ο Διευθυντής 

                                            

                                                                                           Παύλος Ζαχαριάς Μαθηματικός

                                                                                                       

Pin It