Παρακαλούνται οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας τους, να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ_ΕΠΑΛ_2022

Εξαιτίας των συχνών αλλαγών λόγω ανακλήσεων, νέων αποσπάσεων, οριστικοποίηση τμημάτων κ.λ.π. παρακαλείσθε να ελέγχετε συχνά τον επικαιροποιημένο πίνακα των λειτουργικών κενών.

Λειτουργικά_κενά_2022-2023_ανακοινοποίηση

Δήλωση_λειτουργικού_κενού

Επικαιροποιημένος πίνακας λειτουργικών κενών 10-08-2022

 

 

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ_ΠΥΣΔΕ_61ΗΕ46ΜΤΛΗ-ΦΙΖ

9Η2Μ46ΜΤΛΗ-2ΓΨ

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών στα Ανώτατα Ιδρύματα, θα ήθελα να εκφράσω τα  θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους της Θεσπρωτίας που κέρδισαν τη δύσκολη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σ’ έναν διαρκή και σκληρό αγώνα πολλών ετών αφιερώσατε κόπο και χρόνο για έναν στόχο και τον πετύχατε. Ελπίζω η υπομονή, η επιμονή η μεθοδικότητα και ο προγραμματισμός να σας συντροφεύουν και στις πανεπιστημιακές σας σπουδές οδηγώντας σας σε ένα λαμπρό μέλλον αντάξιο των προσδοκιών σας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς για την στήριξη που πρόσφεραν στους μαθητές μας αλλά και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που με ευθύνη και επαγγελματισμό συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων των παιδιών.

Τέλος, σε εκείνους τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν εύχομαι καλή επιτυχία σε οτιδήποτε επιλέξουν να ακολουθήσουν. Να έχουν πάντα κατά νου ότι κάθε «αποτυχία» δημιουργεί μια νέα ευκαιρία για επιτυχία!

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας

Βασίλειος Μητσιώνης

TCA_Ισλανδία

Ετήσιο_Πανελλαδικό_Συνέδριο_Καλλιτεχνικής_Παιδείας

Προκήρυξη διαδικασίας κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) για πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος  2022-2023 με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα.

624Η46ΜΤΛΗ-7ΓΟ_Ανακοιν_Προκήρυξης.pdf

Δελτίο_τύπου_προκήρυξη_2022-23.doc

624Η46ΜΤΛΗ-7ΓΟ_Προκήρυξη_11_7_22.pdf

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ_ΙΙ_κενά.pdf