Οι ταινίες θα γίνονται δεκτές μόνο από μαθητές/τριες όλων των τάξεων Γυμνασίου, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, όλων των σχολικών μονάδων Γενικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023-2024.
Η υποβολή των ταινιών θα γίνει σε email που θα λειτουργεί ειδικά για τον διαγωνισμό-φεστιβάλ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σε ψηφιακή μορφή και κατά προτίμηση μέσω του wetransfer, ως τις 30/06/2024.

Έγκριση_διαγωνισμού

Προκήρυξη_διαγωνισμού

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί νέους/ες ηλικίας 14 έως 20 ετών να συμμετάσχουν στον Εθνικό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2024, προκειμένου να συγκροτηθεί η Εθνική Αποστολή που θα συμμετάσχει στον «35ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Νέους Επιστήμονες», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Κατοβίτσε της Πολωνίας, από 9 έως 14 Σεπτεμβρίου 2024.

Έγκριση_Νέων_Επιστημόνων_2024

Πρόσκληση_Νέων_Επιστημόνων_2024

Δήλωση_συμμετοχής

Έγκριση διενέργειας του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού ρομποτικής του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας-Pierce, με τίτλο: «Racecar Challenge» που απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των τάξεων Γυμνασίου και της Α΄ τάξης των Λυκείων Γενικής, Ειδικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης όλης της χώρας, για το σχολικό έτος 2023-2024.

 

 

Racecar_Challenge

Η ημερίδα αξιολόγησης του εκπαιδευτικού προγράμματος & διαγωνισμού «Κουκλοπαίζουμε 5» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου και ώρα έναρξης 18:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.


Πρόσκληση_ημερίδας

Πρόγραμμα_ημερίδας

Έγκριση υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο: «Δικαιώματα στη Γλώσσα μας» από τον φορέα «ΕΛΙΞ – Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας» για το σχολικό έτος 2023-2024.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/-ες να επικοινωνούν με τον φορέα υλοποίησής του στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Έγκριση_προγράμματος

Έγκριση υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Πρόγραμμα Προώθησης Υγιεινής Διατροφής Και Ευεξίας Στην Παιδική Και Εφηβική Ηλικία», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό) και Δευτεροβάθμιας (Γυμνάσιο, Λύκειο) Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της χώρας, για τα σχολικά έτη 2023-2024 και 2024-2025.

Υγιεινή_διατροφή_και_ευεξία

Απολογισμός_Προγραμμάτων_Φορέων

Συντονιστές_2023-2024

Έγκριση υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Μάτια Ανοιχτά στον Δρόμο», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας (Β΄ και Γ΄ τάξεις Γυμνασίου, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο) Γενικής Εκπαίδευσης της χώρας, καθώς και σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, για τα σχολικά έτη 2023-2024 και 2024-2025.

Έγκριση_προγράμματος

Απολογισμός_Προγραμμάτων_Φορέων

Συντονιστές_2023-2024

Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στο Διαγωνισμό παρατείνεται έως τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 23.59μμ.


Προκύρηξη_διαγωνισμού

Έντυπο_Συμμετοχής

Έγκριση_διαγωνισμού

Οι σχολικές μονάδες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο δίκτυο μπορούν να αποστείλουν σχετική αίτηση, με σκοπό τη συνεργασία, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα έως και 26/04/2024: https://forms.gle/EEhaDBUy5rifyWWs7.


Πρόσκληση_συμμετοχής

Έγκριση_τα_παιδιά_πρεσβευτές_του_τόπου_τους