Έγκριση διεξαγωγής της 4ης Συνάντησης Μελών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για το σχολικό έτος 2023-2024, η οποία απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ τάξης του Γενικού Λυκείου.
Έγκριση_ΥΠΑΙΘΑ

Έγκριση διεξαγωγής και προκήρυξη του Διεθνούς Μαθηματικού Διαγωνισμού «Καγκουρό» στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας για μαθητές/τριες της Β’ έως και Στ’ τάξης Δημοτικού, όλων των τάξεων των Γυμνασίων, των Γενικών Λυκείων, των Μουσικών, Καλλιτεχνικών, Εκκλησιαστικών σχολείων όλης της χώρας καθώς και Ελληνικών σχολείων του εξωτερικού για το σχολικό έτος 2023-2024.

Έγκριση_Καγκουρό

Προκήρυξη_Καγκουρό

Έγκριση_Pierce2023

Προκήρυξη_Διαγωνισμού

 

 

 

 

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, στο Ράλλειο Γ/σιο Θηλέων Πειραιά.Έγκριση_Διαγωνισμού

Μαθητικοί_Αγώνες_Ρητορικής

Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Οι Φίλοι του Μουσείου Γεωργίου Δροσίνη» διοργανώνει Πανελλήνιο Διαγωνισμό με τίτλο: «Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΡΟΣΙΝΗ», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 72 χρόνων από τον θάνατο του ποιητή, λογοτέχνη και ακαδημαϊκού Γεωργίου Δροσίνη (1859-1951).

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίου όλης της χώρας.

Ενημέρωση_Διαγωνισμός

Ο Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «Η θάλασσα που θέλω να έχω!» απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στοχεύοντας στην ανάδειξη έργων με θέμα το θαλάσσιο περιβάλλον και την προστασία του.


Έγκριση_Διαγωνισμού

Προκήρυξη_Διαγωνισμού

Τροποποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής της πρώτης φάσης του ενδοσχολικού Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής "Αριστοτέλης" 2024 για τους/τις μαθητές/τριες της Γ' Λυκείου από την 1η Δεκεμβρίου 2023 στις 8 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 έως 14.00.


Για την αλλαγή των ημερομηνιών πατήστε εδώ.

Για να ενημερωθείτε για τους μαθητικούς διαγωνισμούς Φυσικής πατήστε εδώ.

Έγκριση υλοποίησης προγράμματος με τίτλο: «Βιωματικά Εργαστήρια στο πλαίσιο της Διημερίδας με θέμα: Παιδική Κακοποίηση: Αντιδρούμε και Ελπίζουμε!», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικών μονάδων Γενικής Εκπαίδευσης όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2023-2024.

Έγκριση_προγράμματος

Πρόγραμμα

Έγκριση_διαγωνισμού

Προκήρυξη_διαγωνισμού

 

 

 

Έγκριση υλοποίησης και προκήρυξη του μαθητικού διαγωνισμού με τίτλο: «Πανελλήνιος Διαγωνισμός Generation Next», ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των τάξεων Γυμνασίου-ΓΕΛ-ΕΠΑΛ, Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης όλων των σχολικών μονάδων της χώρας, για το σχολικό έτος 2023-2024.

Έγκριση_Generation_Next

Προκήρυξη_Generation_Next

Ο Εθνικός και Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Γνώσεων για το Χρήμα – European Money Quiz, για το σχολικό έτος 2023-2024, απευθύνεται σε μαθητές/τριες Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια), όλων των τάξεων, για το σχολικό έτος 2023-2024.

 

Έγκριση_διαγωνισμού

Προκήρυξη_διαγωνισμού

Έγκριση_Διαγωνισμού

Προκήρυξη_Make_a_wish

Διαδραστικές_Μουσικές_Επιστημονικές_Δραστηριότητες_ΕΠΙSTEAΜΟΥΣΙΚΗ

Δραστηριότητες_για_την_ανάπτυξη_ενσυναίσθησης_απέναντι_στα_ζώα

Eat4Change_Κινητοποιώντας_τους_νέους_προς_μια_βιώσιμη_διατροφή

Με_τις_χελώνες_στη_θάλασσα-Επίσκεψη_στο_Κέντρο_Διάσωσης

Εγώ_κι_Εσύ_Μαζί_Εκπαίδευση_στα_Ανθρώπινα_Δικαιώματα

Ιχνηλατώντας_τη_ζωή_των_Ρωμιών_της_Πόλης

Εθνικό_Θαλάσσιο_Πάρκο_Ζακύνθου

Μαθαίνω_πως_να_εξοικονομώ_ενέργεια

ΚΛΕΙΩ_LAB_Μνήμη_Ιστορία_Αρχεία

Κυκλική_οικονομία_στην_πράξη

Η_Όπερα_Διαδραστικά_στα_Σχολεία

Περί_Ανέμων_και_Υδάτων

Εστία_Γνώσης_Χαλκίδας

Μουσείο_Πειραμάτων1

Μουσείο_Πειραμάτων2

1. Απολογισμός_Προγραμμάτων_Φορέων_για_2023-24

2. Συντονιστές_2023-2024

Έγκριση_Διαγωνισμού

Προκήρυξη_Διαγωνισμού

 

 

 

 

Ο μαθητικός διαγωνισμός με τίτλο: «Διαγωνισμός Ρομποτικής & Καινοτομίας FIRST® CHAMPIONSHIP GREECE 2023-24», απευθύνεται σε μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σχολικών μονάδων όλων των τύπων της χώρας, καθώς και των ελληνικών σχολείων του εξωτερικού, για το σχολικό έτος 2023-2024.

 

 

Έγκριση_FIRST_CHAMPIONSHIP_GREECE