Οι σχολικές μονάδες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο δίκτυο μπορούν να αποστείλουν σχετική αίτηση, με σκοπό τη συνεργασία, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα έως και 26/04/2024: https://forms.gle/EEhaDBUy5rifyWWs7.


Πρόσκληση_συμμετοχής

Έγκριση_τα_παιδιά_πρεσβευτές_του_τόπου_τους

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://ijclass.sen.go.kr/Application/English

 

Πρόγραμμα_International_Joint_Classes

Ενημερωτικό_έντυπο_International_Joint_Classes

Για την προκήρυξη του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής με αντικείμενο δηλωτικού σήματος λογότυπου με τίτλο: "Σχεδιά-ΖΩΝΤΑΣ για την Ήπειρο και την Αειφορία", για το σχολικό έτος 2023 – 2024, πατήστε εδώ. 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/-τριες της Α΄, Β΄, και Γ΄ τάξης των δημόσιων και ιδιωτικών Γενικών Λυκείων (συμπεριλαμβανομένων των Λυκειακών τάξεων) και ΕΠΑΛ της χώρας, καθώς και σε μαθητές/τριες των σχολείων του απόδημου ελληνισμού, για το σχολικό έτος 2023-24.

 

Έγκριση_διαγωνισμού

Προκήρυξη_διαγωνισμού

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου (Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων) που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επιχείρηση και την επιχειρηματική διαδικασία και θα διεξαχθεί από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τις αρχές Ιουλίου 2024.
Για δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες θα γίνονται δεκτές έως τις 31-05-2024, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://yes.aueb.gr.

Ενημέρωση_για_θερινό_σχολείο

Ο μαθητικός διαγωνισμός με τίτλο «Solve for tomorrow Greece» απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου Γενικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023-2024.

 Έγκριση_solve_for_tomorrow_Greece

Προκήρυξη_solve_for_tomorrow_Greece

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας (όλων των τάξεων Γυμνασίου, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης όλης της χώρας και των ελληνικών σχολείων του εξωτερικού για το σχολικό έτος 2023-2024.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των έργων έχει ορισθεί η 2 Μαΐου 2024.

Έγκριση_διαγωνισμού

Προκήρυξη_διαγωνισμού

Έγκριση και προκήρυξη του διαγωνισμού ζωγραφικής με τίτλο «Δείξε μας την καρδιά σου», στο πλαίσιο του Συνεδρίου Καρδιαγγειακής Ιατρικής “CARDIOATHENA 2024”. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των τάξεων των Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, Γενικών, Επαγγελματικών, Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων, για το σχολικό έτος 2023-2024.

Έγκριση_διαγωνισμού

Προκήρυξη_διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από 04 έως 07 Απριλίου 2024 στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου.

 

Για την έγκριση διεξαγωγής των πανελλήνιων αγώνων πατήστε εδώ

Για την έγκριση υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων: «Εθνικός Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας 2024», «ΤοΓαλλόφωνο Φέρι και το Γαλλόφωνο Αυτοκίνητο στη Διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας» και «4η Ελληνογαλλική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Εβδομάδα» πατήστε εδώ.