Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα ΔΔΕ Θεσπρωτίας
Εμφανίσεις: 346

Παρακαλούνται οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας τους, να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας δύο όψεων.
  2. Έγγραφο με το οποίο να πιστοποιείται ο Α.Φ.Μ.
  3. Έγγραφο με το οποίο να πιστοποιείται ο Α.Μ.Κ.Α.
  4. Έγγραφο με το οποίο να πιστοποιείται ο Α.Μ.Α. -Αριθμός Μητρώου Ασφάλισης- (π.χ. φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης).
  5. Φωτοτυπία της 1ης σελίδας βιβλιαρίου τράπεζας όπου θα αναγράφεται ευκρινώς ο ΙΒΑΝ και ο εκπαιδευτικός θα είναι ο πρώτος δικαιούχος.
  6. Αντίγραφο βασικού τίτλου σπουδών (εάν είναι από φορέα εξωτερικού να είναι νομίμως επικυρωμένο και επίσημα μεταφρασμένο και με απόφαση ΔΟΑΤΑΠ)
  7. Αίτηση αναγνώρισης συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού συνοδευόμενη από: αντίγραφο μεταπτυχιακού/ διδακτορικού τίτλου σπουδών (εάν είναι από φορέα εξωτερικού να είναι νομίμως επικυρωμένο και επίσημα μεταφρασμένο και με απόφαση ΔΟΑΤΑΠ). Αίτηση
  8. Πρόσφατη πρωτότυπη βεβαίωση γενικού ιατρού ή παθολόγου (δημόσιου νοσοκομείο ή ιδιώτη), από την οποία να προκύπτει η υγεία και η φυσική καταλληλότητα, ήτοι να αναγράφει ότι είστε ικανοί να ασκήσετε τα εκπαιδευτικά και διδακτικά σας καθήκοντα και ότι χορηγείται για τον μόνιμο διορισμό στην Β/θμια εκπαίδευση όπως ορίζεται στο άρθρο 7 του Ν.4210/2013 (ΦΕΚ 254/Β΄/21-11-2013).
  9. Πρόσφατη πρωτότυπη βεβαίωση ψυχιάτρου (δημόσιου νοσοκομείο ή ιδιώτη), από την οποία να προκύπτει η υγεία και η ψυχική καταλληλότητα, ήτοι να αναγράφει ότι είστε ικανοί να ασκήσετε τα εκπαιδευτικά και διδακτικά σας καθήκοντα και ότι χορηγείται για τον μόνιμο διορισμό στην Β/θμια εκπαίδευση όπως ορίζεται στο άρθρο 7 του Ν.4210/2013 (ΦΕΚ 254/Β΄/21-11-2013).
  10. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (Μπορεί να ζητηθεί και αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία. Για πιο άμεση ενέργεια μπορείτε να το κατεβάσετε από το gov.gr και να το προσκομίσετε).
  11. Σε περίπτωση τέκνου σπουδάζοντος ή υπηρετούντος τη στρατιωτική θητεία απαιτούνται και οι αντίστοιχες βεβαιώσεις φοίτησης ή υπηρέτησης.
  12. Πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α (Μπορεί να ζητηθεί και αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία. Για πιο άμεση ενέργεια παρακαλούμε να το κατεβάσετε από το gov.gr και να το προσκομίσετε).
  13. Βεβαίωση εντοπιότητας από το Δήμο (για τους Δήμους αρμοδιότητας της Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας).
  14. Πιστοποιητικό πολυτεκνίας ΑΣΠΕ και πρόσφατο ΚΕΠΑ για τις περιπτώσεις που οι εκπαιδευτικοί ανήκουν σε ειδική κατηγορία.
  15. Βεβαίωση για συνυπηρέτησης
  16. Δήλωση περιουσιακής κατάστασης σε κλειστό φάκελο Α4 όπου θα αναγράφεται μόνο ο Α.Φ.Μ. Έντυπο_Δήλωσης
  17. Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας για μισθολογική εξέλιξη συνοδευόμενη από φωτοαντίγραφα των βεβαιώσεων προϋπηρεσίας για κάθε έτος ξεχωριστά (όχι εκτυπωμένη συνολική προϋπηρεσία από το ΟΠΣΥΔ) στις οποίες θα αναγράφονται: (α) απόφαση πρόσληψης και απόλυσης, (β) βεβαίωση από τον φορέα απασχόλησης στην οποία θα προκύπτει η ιδιότητα με την οποία υπηρέτησαν, η σχέση εργασίας, το ωράριο (πλήρες ή μειωμένο), το υποχρεωτικό πλήρες ωράριο σε περίπτωση εργασίας με μειωμένο ωράριο, η διάρκεια της προϋπηρεσίας και (γ) βεβαίωση στην οποία να αναφέρεται η νομική μορφή του φορέα απασχόλησης καθώς και αν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής της παρ. 1, του άρθρου 7 του Ν. 4354/2015. Αίτηση_προϋπηρεσίας και Αίτηση_προϋπηρεσίας_φορείς
  18. Μηχανογραφημένη κατάσταση ενσήμων (από κατάστημα Ι.Κ.Α. ή εκτυπωμένη από την ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ), εφόσον υπάρχει προϋπηρεσία.
  19. Υπεύθυνη δήλωση για μόνιμο διορισμό. Υπεύθυνη_Δήλωση
  20. Στοιχεία Υπαλλήλου – Υπεύθυνη Δήλωση. Καρτέλα_εκπαιδευτικού
  21. Υπεύθυνη Δήλωση επιλογής φορέα ασφάλισης. Υπεύθυνη_δήλωση_πριν_1.1.2011 και Υπεύθυνη_δήλωση_ασφαλιστικού_φορέα
  22. Υπεύθυνη δήλωση οικογενειακού επιδόματος. Δήλωση_οικογενειακού_επιδόματος