Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα ΔΔΕ Θεσπρωτίας
Εμφανίσεις: 1059

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας τους στο σχολείο που θα τοποθετηθούν οφείλουν:

1) να συμπληρώσουν τα συνημμένα έντυπα (το Απογραφικό Δελτίο, Υπεύθυνες Δηλώσεις, Αιτήσεις), με ημερομηνία την ημερομηνία που θα αναλάβουν υπηρεσία.

2) να προσκομίσουν:

(α) Πρόσφατες πρωτότυπες Γνωματεύσεις: α) Παθολόγου ή γενικού ιατρού και β) Ψυχιάτρου, είτε του Δημοσίου είτε ιδιωτών, με τις οποίες πιστοποιείται η υγεία και η φυσική και ψυχική καταλληλότητα των υποψηφίων εκπαιδευτικών να ασκήσουν διδακτικά καθήκοντα.

(β) Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

(γ) Πτυχίο σπουδών (στο οποίο να αναφέρεται ο βαθμός πτυχίου) και φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού παιδαγωγικής επάρκειας όταν υπάρχει.Σε περίπτωση ξενόγλωσσου πτυχίου απαιτείται το ξενόγλωσσο πτυχίο, η μετάφραση του, η ισοτιμία/αντιστοιχία από το ΔΟΑΤΑΠ και απολυτήριο Λυκείου.

(δ) Μεταπτυχιακό/Διδακτορικό Δίπλωμα (εφόσον υπάρχει). Σε περίπτωση ξενόγλωσσου μεταπτυχιακού/διδακτορικού απαιτείται η φωτοτυπία του ξενόγλωσσου μεταπτυχιακού τίτλου, η μετάφραση του και η ισοτιμία/αντιστοιχία από ΔΟΑΤΑΠ.

(ε) Σεμινάριο 400 ωρών (εάν υπάρχει και μόνο για τις προσλήψεις της Ειδικής  Αγωγής)

(στ) Πιστοποιητικό έγγραφο για το Α.Φ.Μ. και τη Δ.Ο.Υ. (φωτοτυπία εκκαθαριστικού ή Βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ)

(ζ) Α.Μ.Α. (Αριθμός Μητρώου Ασφάλισης) (π.χ. φωτοτυπία της 1ης σελίδας του Βιβλιαρίου Κοινωνικής ασφάλισης) και Α.Μ.Κ.Α.

(η) Αριθμός λογαριασμού τραπέζης (Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τράπεζας όπου θα αναγράφεται καθαρά ο ΙΒΑΝ και ο αναπληρωτής θα είναι ο πρώτος δικαιούχος).

(θ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο εάν είστε έγγαμοι ή/και με ανήλικα τέκνα). Σε περίπτωση τέκνου σπουδάζοντος ή υπηρετούντος τη στρατιωτική θητεία απαιτούνται και οι αντίστοιχες βεβαιώσεις φοίτησης ή υπηρέτησης.

(ι) Πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α (εάν υπάρχει)

(ια) Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας για κάθε έτος ξεχωριστά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (και όχι εκτυπωμένη συνολική προϋπηρεσία από το ΟΠΣΥΔ) ή άλλους φορείς.

(ιβ) Μηχανογραφημένη κατάσταση ενσήμων (από κατάστημα Ι.Κ.Α. ή από την ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από Τ.Ε.Ι. και Ι.Ε.Κ. (θα γίνονται δεκτές μόνο όσες αναγράφουν τις ώρες ανά μήνα και όχι συγκεντρωτικά ώρες ανά εξάμηνο). Βεβαιώσεις προϋπηρεσιών σε Ν.Π.Ι.Δ. ή άλλους φορείς θα γίνονται δεκτές μόνο όσες έχουν πλήρη στοιχεία (αποφάσεις πρόσληψης και απόλυσης, η ιδιότητα με την οποία υπηρετήσατε, η σχέση εργασίας, το ωράριο εργασίας – πλήρες ή μειωμένο – η νομική μορφή του φορέα, η διάρκεια της προϋπηρεσίας, βεβαίωση που να αναφέρει ότι εμπίπτουν στις διατάξεις του Ν.4354/2015 κ.α.)

Για όλες τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που καταθέτουν οι αναπληρωτές πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά ένσημα ή βεβαιώσεις ασφαλιστικού φορέα που αποδεικνύουν ότι για το χρονικό διάστημα για το οποίο προσφέρθηκε η προϋπηρεσία ήταν ασφαλισμένος/η.

(Για περίοδο ασφάλισης μέχρι 31/12/2001 υποβάλλονται τα Ατομικά Δελτία Εισφορών ή βεβαίωση του ΙΚΑ όπου αναγράφεται η χρονική περίοδος ασφάλισης, ο συνολικός αριθμός ημερών ασφάλισης, το ονοματεπώνυμο του εργοδότη και η δραστηριότητά του. Για περίοδο ασφάλισης από 01/01/2002 και μετά, υποβάλλεται ο Ατομικός Λογαριασμός Ασφαλισμένου που εκδίδεται άμεσα από το ΙΚΑ (δηλαδή μια απλή εκτύπωση των ενσήμων από 01/01/2002 έως σήμερα).

(ιγ) Πιστοποιητικό αναπηρίας (εφόσον υπάρχει).

Επισημαίνεται ότι κατά την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να μη δεσμεύονται από ιδιότητες όπως: συμμετοχή σε εταιρείες, εμπορική δραστηριότητα, ιδιοκτησία ή/και διδασκαλία σε φροντιστήριο, εργάζονται με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε Δ/νση Εκπαίδευσης ή με κάποιο πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από ΕΚΤ ή είναι εργαζόμενοι και ασφαλισμένοι σε ΟΑΕΕ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ - ΠΔΕ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ