Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα ΔΔΕ Θεσπρωτίας
Εμφανίσεις: 218

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΝΤΥΠΑ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΙΣ Δ/ΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΥΣΕΕΠ

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.4354/2015 την ημέρα της πρόσληψης τους οι αναπληρωτές μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που προσλαμβάνονται σε Δ/νσεις της αρμοδιότητας μας πρέπει να υποβάλλουν α) αίτηση προς το ΠΥΣΕΕΠ για αναγνώριση προϋπηρεσίας και β) αίτηση αναγνώρισης μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων προκειμένου να γίνει η κατάταξη τους στο μισθολογικό κλιμάκιο. Οι αιτήσεις πρωτοκολλούνται την ίδια μέρα που καταθέτονται και αποστέλλονται μετά τον απαιτούμενο έλεγχο γνησιότητας στην ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου. Να γίνει χρήση των εντύπων που έχουν αποσταλεί από την ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου, τα οποία φέρουν το λογότυπο ΕΣΠΑ.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για αναγνώριση προϋπηρεσίας είναι τα εξής.:

α) Τα σχετικά ένσημα ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα που αποδεικνύει ότι για το χρονικό διάστημα που προσφέρθηκε η προϋπηρεσία ο ενδιαφερόμενος ήταν ασφαλισμένος.

β) Υπεύθυνη δήλωση ότι για την εν λόγω προϋπηρεσία δεν έλαβε σύνταξη, αποζημίωση ή άλλο βοήθημα αντί σύνταξης.

γ) Βεβαίωση από τον φορέα απασχόλησης όπου θα αναφέρονται: Οι αποφάσεις πρόσληψης και απόλυσης, η ιδιότητα με την οποία υπηρέτησε, η σχέση εργασίας, το ωράριο εργασίας (πλήρες ή μειωμένο), το υποχρεωτικό πλήρες ωράριο (σε περίπτωση εργασίας με μειωμένο ωράριο), η διάρκεια των προϋπηρεσιών αυτών.

δ) Βεβαίωση του φορέα απασχόλησης στην οποία θα αναφέρεται η νομική μορφή του φορέα απασχόλησης, καθώς και αν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής της παρ.1 του αρθρ. 7 του Ν. 4354/2015.

Για προϋπηρεσίες που έχουν προσφερθεί σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας ή/και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν απαιτείται προσκόμιση της ανωτέρω βεβαίωσης, καθώς υπάγονται στη περίπτωση (η) της παρ. 1 του άρθρου 7 του Ν. 4354/2015.

Προσοχή. Οι εκπαιδευτικοί ΕΑΕ/ΕΕΠ συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας για κάθε σχολ. έτος χωριστά επικαλούμενοι τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας όπως έχουν καταχωρισθεί στον ΟΠΣΥΔ, χωρίς να απαιτείται  η εκ νέου προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών εγγράφων σύμφωνα με τον (Ν.4823/3-8-2021). Απαιτείται μόνο η προσκόμιση βεβαιώσεων προϋπηρεσιών που δεν έχουν καταχωρισθεί στον ΟΠΣΥΔ καθώς και η προϋπηρεσία του σχολ έτους 2021-2022.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για αναγνώριση μεταπτυχιακού/διδακτορικού τίτλου για βαθμολογική εξέλιξη είναι τα εξής:

  1. Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό δίπλωμα
  2. Αναλυτική βαθμολογία

(Σε περίπτωση ξενόγλωσσου τίτλου ,απαιτείται και η μετάφραση /αυτών και αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ)

Επισυνάπτονται τα απαραίτητα έντυπα προς διευκόλυνσή σας:

  1. Αίτηση Αναγνώρισης Μεταπτυχιακού ΠΥΣΕΕΠ (για ΕΕΠ)
  2. Αίτηση Αναγνώρισης Προϋπηρεσίας - ΠΥΣΕΕΠ (για ΕΕΠ-ΕΒΠ)
  3. Υπεύθυνη Δήλωση για Αναγνώριση Προϋπηρεσίας