Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Σας εκφράζω ολόψυχα την αμέριστη συμπαράστασή μου σε έναν ακόμη αγώνα που ξεκινάει από αύριο, μια δοκιμασία την οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, ηρεμία και νηφαλιότητα.

Σας διαβεβαιώνω εγώ και όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης μας ότι θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των εξετάσεων

Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτή η δοκιμασία είναι μόνο ένας σταθμός στην πορεία σας για την κατάκτηση της γνώσης. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αρκετές τέτοιες δοκιμασίες στη ζωής σας.

Θυμηθείτε ότι ο πραγματικός νικητής είναι η υπομονή, ο προγραμματισμός και η αισιοδοξία. Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και αγωνίζεται συνεχώς για το καλύτερο, στο τέλος δικαιώνεται.

Δεν έχετε να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα.  Όλες και όλοι είστε μοναδικοί! Διώξτε το άγχος, την ανασφάλεια και αντιμετωπίστε την δοκιμασία με πίστη στις δυνάμεις σας.

Με την έναρξη των εξετάσεων ολοκληρώνεται και ένας κύκλος που θα τον θυμάστε πάντα με νοσταλγία και χαμόγελο. Ξεκινά η περίοδος της ανεξαρτησίας, της δημιουργικότητας και της υλοποίησης των στόχων σας.

Ακολουθείστε τους στόχους και τα όνειρά σας. Μπορείτε να τους πετύχετε χτίζοντας το μέλλον που σας αξίζει.

 

Καλή Επιτυχία!

 

Ο Δ/ντής της Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας

Μητσιώνης Βασίλειος

 

Pin It