Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα Κέντρου Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ)
Εμφανίσεις: 924

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ? 10% ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 2017

Ηγουμενίτσα  21 Ιουνίου 2017

Δικαιούχοι υποβολής Μ.Δ. ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ για το 10% των θέσεων.

Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος μηχανογραφικό δελτίο για το 10% έχουν οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ ή των ημερήσιων ΕΠΑΛ το 2015 ή το 2016, οι οποίοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση.

 Η δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους ανωτέρω υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου, θα γίνεται σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ ή ημερήσιο ΕΠΑΛ, κατά προτίμηση στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ή εκείνο της αποφοίτησής τους.

Δικαιολογητικά για τον κωδικό ασφαλείας

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους κατά περίπτωση

- οι υποψήφιοι ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ετών 2015 ή 2016 με τα ημερήσια ΓΕΛ ή τα ημερήσια ΕΠΑΛ-Β΄ την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και την πρωτότυπη Βεβαίωση Πρόσβασης έτους 2015 ή 2016.

 - οι υποψήφιοι με το ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ετών 2015 ή 2016 με τα ημερήσια ΕΠΑΛ-Α΄ την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τον πρωτότυπο τίτλο απόλυσης (απολυτήριο ΕΠΑ.Λ, πτυχίο Β΄ κύκλου ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων).

- οι υποψήφιοι με το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ έτους 2016 με τα ημερήσια ΓΕΛ ή με τα ημερήσια ΕΠΑΛ την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2016.

Σε κάθε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.