Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε και λειτουργεί για πρώτη φορά σε σχολείο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, στο ΕΠΑ.Λ. Φιλιατών, ο Τομέας “Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος” ως μοναδικό τμήμα στη Θεσπρωτία. Οι απόφοιτοι του Τομέα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέους τρόπους και μεθόδους παραγωγής ζωοκομικών και γεωργικών προϊόντων. Παράλληλα, η λειτουργία του Τομέα συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα που έχει ανάγκη ο τόπος.

Προκειμένου να υποβληθούν αιτήσεις εγγραφής από όσους/ες ενδιαφέρονται, που μπορεί να είναι και ενήλικοι/ες, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία έως τις 06 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 23.59 (για κατ’ εξαίρεση αιτήσεις) και από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09.00 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 23.59 (για εκπρόθεσμες αιτήσεις).

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές για εγγραφές σε ΓΕ.Λ.-ΕΠΑ.Λ. είναι προσβάσιμη στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κοσιώρη Ευάγγελο που συνέβαλε με τις ενέργειές του στην ευχάριστη αυτή εξέλιξη για τον Δήμο Φιλιατών και το σχολείο μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΕΠΑ.Λ. Φιλιατών στο τηλέφωνο: 2664022257

 

Εκ της Διευθύνσεως του ΕΠΑ.Λ. Φιλιατών

Pin It