Εκτύπωση
Κατηγορία: Σχολικές Εκδρομές
Εμφανίσεις: 507

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης της Β τάξης του ΓΕΛ Παραμυθιάς στη Βουλή των Ελλήνων»

Παρακαλούμε τα τουριστικά γραφεία να μας αποστείλουν την προσφορά τους για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Β΄ τάξης του σχολείου μας στην Αθήνα, στη Βουλή των Ελλήνων, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 24 έως το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019. Οι προσφορές να κατατεθούν στον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Παραμυθιάς, σε σφραγισμένο φάκελο έως την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 π.μ. αφού ληφθούν υπόψη τα παρακάτω:

1. Για τις μετακινήσεις - διαμονή:
- Αριθμός μαθητών: 46 σε τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια.

- Αριθμός συνοδών καθηγητών: τρεις (03), σε τρία μονόκλινα.

(Σημειώνεται ότι τα δωμάτια των εκπαιδευτικών θα πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο όροφο με αυτά των μαθητών για την καλύτερη επίβλεψή τους).

- Ξενοδοχείο 4 αστέρων (επίσημο χαρακτηρισμό ΕΟΤ) με πρωινό και γεύμα ή δείπνο τις δύο ημέρες, στο κέντρο της πόλης.

2.Απαραίτητα δικαιολογητικά:

- Αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας λεωφορείου.
- Αντίγραφο άδειας οδήγησης οδηγού.
- Αντίγραφο ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
- Αντίγραφο ελέγχου του ΚΤΕΟ.
- Βεβαίωση αριθμού θέσεων του λεωφορείου.
- Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. (Ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη ζωής- ατυχήματος-νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικών εξόδων. Ασφάλιση με κάλυψη αστικής ευθύνης)
- Υπεύθυνη δήλωση του ταξιδιωτικού γραφείου ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο να βρίσκεται σε ισχύ.

Το 20% της συνολικής αξίας της εκδρομής θα παρακρατηθεί σαν εγγύηση ακριβούς εκτέλεσης των όρων της προκήρυξης και θα αποδοθεί με την επιστροφή του σχολείου από την εκδρομή.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή και η επιβάρυνση ανά μαθητή.

Επιπλέον να ληφθεί υπόψη ότι λόγω των εκπαιδευτικών επισκέψεων που έχουν καθοριστεί το λεωφορείο θα πρέπει να βρίσκεται στη διάθεση των υπευθύνων της εκδρομής καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Η επιτροπή αξιολόγησης, πέραν της τιμής, συνεκτιμά την ποιότητα, την αξιοπιστία του ταξιδιωτικού γραφείου και το εύρος των προσφερομένων παροχών και δεν υποχρεούται να επιλέξει απαραίτητα το πρακτορείο που μειοδοτεί.

Σημειώνεται τέλος ότι δεν θα γίνει δεκτή καμία προσφορά πέραν της ημερομηνίας και ώρας που αναγράφεται στην προκήρυξη.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ζαχαριάς Παύλος