Δημοσιεύτηκε το Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) υποψηφίων για εισαγωγή στις σχολές Πυροσβεστικής.

  • Τρίτη 16, Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Απριλίου για τους υποψηφίους από το νομό μας που θα συμμετάσχουν σε όλες τις εξεταστικές διαδικασίες της Πυροσβεστικής (Υγειονομικά – Αθλητικά - Ψυχοτεχνικά) και δεν έχουν βεβαίωση καταλληλότητας από άλλη αρχή (στρατιωτική ή αστυνομική ή λιμενική).

  • Δευτέρα 13 Μαΐου για τους υποψηφίους, που θα υποβληθούν μόνο στη μεταφορά των αλτήρων.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με την παράγραφο 6.4.β του ΚΕΦ. Ε της προκήρυξης διαγωνισμού, οι βεβαιώσεις ικανότητας που έχουν εκδοθεί από άλλες αρχές θα παραδίδονται ΜΟΝΟ αυτοπροσώπως από τον υποψήφιο στην αρμόδια Επιτροπή του Πυροσβεστικού Σώματος την ημερομηνία που καλούνται να υποβληθούν στο άθλημα μεταφοράς αλτήρων.

Τόπος – Χρόνος παρουσίασης υποψηφίων

1. Έδρα της Υγειονομικής Επιτροπής Εξέτασης ορίζεται η Πυροσβεστική Ακαδημία (Μάτσα 32, Κηφισιά Αττικής, θέση Καλυφτάκη, Τ.Κ. 14564).

2. Ως έδρα των Επιτροπών Αθλητικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων αγωνισμάτων ορίζεται το Δημοτικό Στάδιο Περιστεριού «Άγγελος Ράμφος», έδρα της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών. (Είσοδος ΜΟΝΟ από οδό Μπιζανίου, Περιστέρι, 12131 Αττικής).

3. Έδρα της Επιτροπής Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών ορίζεται η Πυροσβεστική Ακαδημία (Μάτσα 32, Κηφισιά Αττικής, θέση Καλυφτάκη, Τ.Κ. 14564).

4. Ώρα προσέλευσης υποψηφίων σε κάθε Επιτροπή ΠΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος ορίζεται η 07:30 π.μ.

5. Το Πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων είναι δεσμευτικό για όλους τους/τις υποψηφίους/ες.

Επιπλέον πληροφορίες για τις εξεταστικές διαδικασίες του Πυροσβεστικού Σώματος οι ενδιαδερόμενοι μπορούν να αντλήσουν μέσω της ιστοσελίδας https://www.fireservice.gr/panelladikes/ ή μελετήσετε τη σχετική εγκύκλιο.

 

Pin It