Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία επιλογής, για την εισαγωγή των αιτούντων/σων μαθητών/τριών στην Α΄τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας για το σχολικό έτος 2023-2024 από την πενταμελή Επιτροπή Επιλογής, θα λάβει χώρα στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας την Δευτέρα 19-6-2023 με ώρα προσέλευσης 9:45 π.μ. Οι αιτήσεις που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις είναι 28.


Τα θέματα στα οποία αξιολογούνται οι υποψήφιοι/ες μαθητές/τριες για την εγγραφή τους στην Α΄τάξη του Μουσικού Γυμνασίου είναι σε μουσικές δεξιότητες και όχι σε μουσικές γνώσεις και απαρτίζονται από τα εξής: Ακουστική, Ρυθμός, Φωνητική ικανότητα και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο, παραδοσιακό ή ευρωπαϊκό, σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της κατωτέρας σχολής. Τα θέματα θα σταλούν από το ΥΠΑΙΘ με e-mail ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Γυμνάσια της χώρας την ίδια μέρα στις 10:00 π.μ.

Η πρόσβαση στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας γίνεται από τον κόμβο της Εγνατίας στο Βασιλικο στο δρόμο προς Πάργα, μετά από 4 χμ, στρίβετε δεξιά προς Μαζαρακιά και λίγο πριν την εκκλησία στρίβετε αριστερά και στα 150 μέτρα βρίσκετε το σχολείο.

Τις επόμενες ημέρες το σχολείο θα επικοινωνήσει και τηλεφωνικά μαζί σας για επιβεβαίωση λήψης των ενημερώσεων. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα του σχολείου: 2665095617, 6944625415 καθώς και στο e-mail του σχολείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με ιδιαίτερη χαρά περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στο σχολείο μας!!!

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής Γεωργίου Ιωάννης MSc ΠΕ03

Pin It