Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε Θεσπρωτίας  συγχαίρει θερμά τους μαθητές του  Γυμνασίου Πλαταριάς και τους εκπαιδευτικούς, για την πρώτη θέση που απέσπασαν  στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον» και στην κατηγορία Project που πραγματοποιήθηκε το σχολικό έτος 2022-2023.

Η βράβευση των μαθητών αποδεικνύει ότι οι δυνατότητες του σχολείου συνεχώς αυξάνονται με την ποιοτική ενασχόληση όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η ενθάρρυνση της πρωτοτυπίας, της δημιουργικότητας και της συνεργασίας είναι κάτι που πάντα αξίζει τον κόπο και συχνά φέρνει επιτυχίες ειδικά όταν πρόκειται για την ανάδειξη, με διεθνή αντίκτυπο, της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Ευχόμαστε, με περισσή περηφάνια, στους πεφωτισμένους εκπαιδευτικούς μας, στους μαθητές που υλοποίησαν το project αλλά και στους αφανείς συμπαραστάτες γονείς και κηδεμόνες πολλές επιτυχίες και διαρκή προσπάθεια στην καλλιέργεια των μαθητών μας, ευελπιστώντας το παράδειγμα του σχολείου τους, να διαχυθεί σε όλες τις σχολικές μας μονάδες.

 

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε Θεσπρωτίας

Μητσιώνης Βασίλειος

 

 brabeio plataria 2 400  brabeio plataria 500χ225

Pin It