ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

  Γλάδστωνος 10 10677 Αθήνα

      email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

         http://www.pasypl.gr

 

Υλοποίηση Σεμιναρίων Επιμόρφωσης Β’ 2019

Σας αποστέλλουμε συνημμένα τη σχετική εγκύκλιο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής την οποία/ες μπορείτε αφού τη συμπληρώσετε (μία ανά αντικείμενο εκπαίδευσης) να την/τις υποβάλλετε για έγκριση στο Τμήμα Διοικητικού της υπηρεσία σας (εφόσον αιτείστε να καλύψει το κόστος εκείνη), ή να την/τις αποστείλετε ηλεκτρονικά απευθείας στον Σύλλογο (εφόσον επιθυμείτε να καλύψετε το κόστος εξ' ιδίων). Η συμμετοχή στα επιμορφωτικά σεμινάρια αφορά όλους τους ενδιαφερόμενους ανεξάρτητα από ειδικότητα και σχέση εργασίας και τα μαθήματα διεξάγονται μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας στο Internet, με την αποτελεσματική για ενηλίκους μέθοδο e-Learning και με δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης.

Μετά την σχετική έγκριση ή/και απευθείας αποστολή της αίτησης στο Σύλλογο, επικοινωνούμε μαζί σας για την άμεση έναρξη της εκπαίδευσής σας, η οποία ολοκληρώνεται σε διάστημα τέτοιο ανάλογα με τον ρυθμό και τον χρόνο που οι ίδιοι διαθέτετε γι’ αυτήν (ενδεικτικές ώρες αναφέρονται στον επισυναπτόμενο πίνακα).

Πρόσθετες πληροφορίες

Για την επιμόρφωσή σας σε κάποιο αντικείμενο προμηθεύεστε από το Σύλλογο, ένα ειδικό για το σκοπό αυτό, οπτικοακουστικό πακέτο Εκμάθησης-Αυτοεκπαίδευσης μέσω Internet, έτσι ώστε να εκπαιδευτείτε με τη μέθοδο της ασύγχρονης Εξ' Αποστάσεως Μάθησης (e-Learning). Το πακέτο γενικά συνοδεύεται από σειρά ερωτήσεων και ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης και επιπλέον ηλεκτρονικό βιβλίο για το αντίστοιχο εκπαιδευτικό αντικείμενο που επιλέγετε. H άδεια χρήσης του εκπαιδευτικού πακέτου προσφέρεται, για τους εκπαιδευόμενους του ΠΑΣΥΠΛ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και τα μέλη των οικογενειών αυτών - στα πλαίσια της ανελαστικής αναγκαιότητας ψηφιακού αλφαβητισμού και αναβάθμισης των γνώσεων και δεξιοτήτων του προσωπικού - σε ειδικό συμβολικό συνολικό κόστος (αντί του κανονικού των 480€), όπως αυτό αναφέρεται στον επισυναπτόμενο πίνακα και αφορά τη συντήρηση, τον εμπλουτισμό και την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

Η μέθοδος εκμάθησης στηρίζεται σε διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα Μάθησης, η οποία σας βοηθάει αποτελεσματικά με απλό τρόπο, στην εκμάθηση ή/και επικαιροποίηση των απαιτούμενων γνώσεων σε ένα ή περισσότερα αντικείμενα εκπαίδευσης που επιλέξετε καθώς και στην επιτυχία στις εξετάσεις για το επίσημα αναγνωρισμένο από το Δημόσιο πιστοποιητικό εφόσον επιθυμείτε ή τη λήψη πιστοποιητικού επιμόρφωσης που σας χορηγεί ο ΠΑΣΥΠΛ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Μαθαίνετε βιωματικά (experiential learning), με μέθοδο ενεργητικής συμμετοχής και αλληλοεπίδρασης με το μαθησιακό υλικό - σε πραγματικό χρόνο (active learning, online-real time) -  τεχνική που εγγυάται στους ενήλικες ευκολότερη αντίληψη και αφομοίωση του εκπαιδευτικού αντικειμένου. Εκπαιδεύεστε άνετα στο δικό σας χρόνο και τόπο από το σπίτι ή/και το γραφείο (24/24, 365), σε αντίστοιχο πολυμεσικό περιβάλλον (ομιλία, κείμενο, εικόνα, video), όλη την απαιτούμενη για το δημόσιο και τις εξετάσεις ύλη. H Πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης εμπεριέχει κατανοητές οδηγίες χρήσης, βιβλίο/α και ασκήσεις αυτοαξιολόγησης (όπου απαιτούνται), μεθοδολογία που σας εξασφαλίζει, με την ενεργητική καθοδήγησή μας - πέραν των αποκτώμενων γνώσεων - την ασφαλή επιτυχία σας στις εξετάσεις πιστοποίησης και έτσι την σίγουρη απόκτηση αναγνωρισμένου από το Δημόσιο πιστοποιητικού εφόσον υφίσταται τέτοιο ή άλλως αντίστοιχου Διεθνώς αναγνωρισμένου, ανάλογα με το αντικείμενο εκπαίδευσης/πιστοποίησης, με ισχύ εφόρου ζωής.

Λοιπές πληροφορίες

Τα ίδια γενικά, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του κάθε αντικειμένου, ισχύουν για όλα τα αντικείμενα εκπαίδευσης σημειώνοντας ότι, οποιοδήποτε κι αν επιλέξετε, δεν υπάρχουν προαπαιτούμενες γνώσεις, καθόσον το κάθε πακέτο επιμόρφωσης καλύπτει το σύνολο της ύλης του επιπέδου του αντικειμένου που επιλέγετε. Το αναγραφόμενο στον παρακάτω πίνακα είναι το συνολικό συμβολικό κόστος συμμετοχής σας και οι ώρες είναι ενδεικτικές του χρόνου που απαιτείται καθόσον σας παρέχετε άπλετος χρόνος απεριόριστης 24ωρης εκπαίδευσης για 12 μήνες.

Τόσο λοιπόν για την εκπαίδευση όσο και τη σχετική προετοιμασία σας για απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού, μπορείτε να επιλέξετε (όπως και τα μέλη της οικογένειάς σας), την σύγχρονη αυτή μέθοδο e-Learning για ενήλικες, σε συμβολικό κόστος.

Η επιμόρφωση όλων είναι απολύτως επίκαιρη για την επίτευξη μιας επιτυχημένης εξέλιξης της χώρας μας, με στόχο τη διαμόρφωση, σύνθεση και τελικά μετατροπή των κακώς κείμενων. Στο   σύγχρονο γίγνεσθαι δεν αποτελεί απλά επένδυση λόγω αναγκαιότητας στην καθημερινότητά μας, αλλά και μοχλό ανάπτυξης προσωπικής και ιδιαίτερα υπηρεσιακής, προς όφελος της κοινωνίας, δηλαδή δικό μας και παρακαταθήκη στη νεολαία της πατρίδας μας.

Αποτελεσματικότητα δράσεων Επιμόρφωσης

Επικουρικά και όσον αφορά το κύρος, την αξιοπιστία και την κατάλληλη εκπαίδευση που παρέχει ο Σύλλογος, σας αναφέρουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν επιμορφωθεί στον ΠΑΣΥΠΛ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, πλήθος ανώτερων στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης, προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων Υπουργείων, ΑΕΙ-ΤΕΙ, Νοσοκομείων, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, Επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας καθώς και προσωπικό και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέλος, παρακαλείστε, για λοιπές πληροφορίες ή/και διαδικαστικά θέματα, να επικοινωνείτε μόνον ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (προκειμένου να λαμβάνετε γραπτή ενημέρωση αλλά και την αποφυγή τηλεφωνικής συμφόρησης), ενώ για τα ειδικά επαγγελματικά θέματα των μελών του ΠΑΣΥΠΛ ΔΗΜΟΣΙΟΥ τηλεφωνικά στα: 210 3804404 - 6932455999.

Καλή σας επιτυχία...

Με εκτίμηση,

Για τον ΠΑΣΥΠΛ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Κρητικός Κώστας

Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Ενηλίκων, PhD

Πρόεδρος Δ.Σ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αγαπητοί εκπαιδευόμενοι,

Προκειμένου να επιμορφωθείτε με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης ή/και να συμμετέχετε στις δια ζώσης εξετάσεις πιστοποίησης (Αθήνα και λοιπές πόλεις), για αναγνωρισμένο από το Δημόσιο Πιστοποιητικό, θα πρέπει να προβείτε στις εξής ενέργειες:

  1. Να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής, μία ανά εκπαιδευτικό αντικείμενο που επιλέξατε, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί,
  2. Να καταθέσετε, με το Ον/μό σας, το κόστος συμμετοχής στον δικαιούχο Πανελλήνιο Σύλλογο Πληροφορικής στην Εθνική Τράπεζα, IBAN: GR0701101550000015529620633 (προσοχή: πιθανά έξοδα τραπέζης και παρακρατήσεις βαρύνουν τον ενδιαφερόμενο ή την υπηρεσία),
  3. Να μας αποστείλετε στο παρόν e-mail, την/τις Αιτήσεις και τον αριθμό της κατάθεσή σας.

Μετά τα παραπάνω εκδίδονται και σας αποστέλλονται οι προσωπικοί κωδικοί χρήσης της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης και ξεκινάτε την εκπαίδευσή σας. Μέσω της πλατφόρμας προετοιμάζεστε κατάλληλα και για τη συμμετοχή σας (εφόσον επιθυμείτε), κατόπιν σχετικής καθοδήγησής μας,  στις επίσημες εξετάσεις του διαπιστευμένου φορέα μας και στην απόκτηση του αντίστοιχου Πιστοποιητικού που είναι αναγνωρισμένο και αποδεκτό από το Ελληνικό Δημόσιο (και το ΑΣΕΠ), με Διεθνή ισχύ εφόρου ζωής (π.χ. για εργασία ή απόδειξη γνώσεων), ενώ μοριοδοτείται σε ποικίλες περιπτώσεις.

Με εκτίμηση,

Η Γραμματεία ΠΑΣΥΠΛ ΔΗΜΟΣΙΟΥ


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΕΝΔ. ΩΡΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ/

ΑΝΤΙ ΚΕΙΜΕΝΟ

® Χειρισμός Η/Υ (Βασικές έννοιες, Word, Excel, Internet- Outlook, Ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, Τεστ προσομοίωσης Εξετάσεων ECDL).

90

95

® Γραφιστική Επεξεργασία Εικόνων (Photoshop).

® Web Design.

70

140

® Σχεδίαση μέσω Η/Υ (AutoCAD).

® Ανάπτυξη Ιστοσελίδων (HTML4-5, FrontPage – Expression).

® Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων & Προστασία Δεδομένων.

60

140

® Μηχανικός Δικτύων Η/Υ.

® Ανάλυση-Σχεδίαση-Ανάπτυξη & Λειτουργία Εφαρμογών Πληροφορικής.

120

380

® Java, C++, Drupal, Linux.

70

180

® ITIL® Προγραμματισμός, Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Παράδοση και Βελτιστοποίηση Υπηρεσιών Πληροφορικής, (blended Learning – synchronous + asynchronous).

120

380

® Ψηφιακή Επικοινωνία και Digital Marketing.

® Travel & Tourism Digital Services.

® Ολοκληρωμένη Γραμματειακή Υποστήριξη - Χειρισμός Υπολογιστή.

® Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πολιτών - Αντιμετώπιση κοινού και Συγκρούσεων.

® Διοίκηση - Διαχείριση Έργων.

® Διοίκηση και Οργάνωση Οργανισμών.

®Δεξιότητες Ηγεσίας και Διοίκησης για Γραμματείς.

90

140

® Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (blended Learning synchronous + asynchronous).

150

380

® Εκμάθηση γλωσσών: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ισπανική, Ιταλική, Ρωσική, +24γλώσσες.  ® Business English.

90

150

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Ι.doc

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ_ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ_ΚΑΡΙΕΡΑΣ_Υπ.Δ.Α. Ι Β_19 Ιν.docx

Pin It