ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΤΗΣ 5ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

Σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00΄ στο Γραφείο του Διευθυντή του ΓΕΛ Παραμυθιάς, ύστερα από πρόσκληση του Υποδιευθυντή κ. Σπυρόπουλου Βασιλείου,  ο οποίος αναπληρώνει νόμιμα τον Διευθυντή που βρίσκεται σε άδεια, συνήλθε η Επιτροπή Αξιολόγησης Προσφορών για την πενθήμερη  εκδρομή της  Γ΄ Λυκείου στην Πράγα, όπως αυτή συγκροτήθηκε σύμφωνα με την Πράξη 4/23-11-3017 του Διευθυντή του σχολείου κ. Ζαχαριά Παύλου, για να αξιολογήσει τις προσφορές που κατατέθηκαν στο σχολείο, για την παραπάνω εκδρομή, μετά από την από 4-11-2017 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας (ΥΠ.Π.Ε.Θ./ΥΑ 33120/ΓΔ4/ΦΕΚ 681/Β/6.3.2017, άρθρο 13). Η συγκεκριμένη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αποτελεί επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, καθώς με την πρώτη από 24-11-2017 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος δεν κατατέθηκε καμία προσφορά. Παρόντες ήταν:

  1. Σπυρόπουλος Βασίλειος, Υποδιευθυντής του ΓΕΛ Παραμυθιάς, εκπαιδευτικός ΠΕ 03, ως αναπληρωτής του Διευθυντή,  Πρόεδρος.
  2. Παπαϊωάννου Ευάγγελος, εκπαιδευτικός ΠΕ 02, μέλος.
  3. Κατσούλη Λαμπρινή, εκπαιδευτικός ΠΕ 13, μέλος.
  1. Νίκας Νικόλαος, Πρόεδρος του Συλλ. Γονέων & Κηδεμόνων του ΓΕΛ Παραμυθιάς, μέλος.
  1. Οι μαθητές: Ντρίτσος Ελευθέριος, Μπάμπα Νικολέτα, Λύγκα Αμαλία, Ντόστας Βασίλειος, μέλη.                 

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε την επιτροπή για τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στην διαδικασία επιλογής τουριστικού γραφείου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την Υπουργική Απόφαση 33120/ΓΔ4/ΦΕΚ 681/Β/6.3.2017 και κατέθεσε στην επιτροπή προς μελέτη τη μοναδική σφραγισμένη προσφορά που κατατέθηκε από το τουριστικό γραφείο ταξιδιών KOTSISTRAVELSERVICES. Η Επιτροπή αφού διαπίστωσε ότι: για την παραπάνω εκδρομή έγινε επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, κατατέθηκε εμπρόθεσμα μία προσφορά του τουριστικού γραφείου KOTSISTRAVELSERVICESκαι ότι δεν κατατέθηκαν άλλες προσφορές, προέβη στην αποσφράγιση της ως άνω προσφοράς, λαμβάνοντας υπόψη και την πίεση του χρόνου για έγκαιρη κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων.

            Μετά την αποσφράγιση του φακέλου της προσφοράς του KOTSISTRAVELSERVICES  προέκυψε η παρακάτω προσφορά.

1. KOTSISTRAVELSERVICES (Εθνικής Αντιστάσεως 140 Ηγουμενίτσα)

  hotelOlympik 4* με ημιδιατροφή, τιμή κατά μαθητή  476 €, συνολική τιμή 23.800 €

Η Επιτροπή αφού μελέτησε διεξοδικά την προσφορά του παραπάνω τουριστικού γραφείου και αφού έλαβε υπόψη της την ασφάλεια, το οικονομικό συμφέρον των μαθητών, την περιοχή των επιλογών διαμονής, την αξιοπιστία του πρακτορείου,

αποφάσισε ομόφωνα

να αναθέσει τη διενέργεια της πενθήμερης εκδρομής των μαθητών της  Γ΄ Τάξης του ΓΕΛ Παραμυθιάς στο τουριστικό γραφείο KOTSISTRAVELSERVICES και να προχωρήσει άμεσα στη σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού στο οποίο θα περιγράφονται όλες οι υποχρεώσεις του συγκεκριμένου πρακτορείου προς το Σχολείο και του Σχολείου προς αυτό.

              Το Πρακτικό αυτό μαζί με το ιδιωτικό συμφωνητικό και τη βεβαίωση για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών (που συντάσσεται από το πρακτορείο) θα διαβιβαστούν με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στο Γραφείο Δ.Ε. Θεσπρωτίας για την έγκριση της εκδρομής .

              Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε η παρούσα πράξη και υπογράφεται ως εξής:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       ΤΑ ΜΕΛΗ

                         

                                                                         1.Παπαϊωάννου Ευάγγελος

                                                                         2. Κατσούλη Λαμπρινή

Σπυρόπουλος Βασίλειος                                     3. Νίκας Νικόλαος

                                                                                   4. Ντρίτσος Ελευθέριος (εκπ/πος μαθητών)

Pin It