H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας συγχαίρει τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνάσιου Ηγουμενίτσας και του Γυμνάσιου Νέας Σελεύκειας καθώς και όλους τους Γονείς/Κηδεμόνες που προσέφεραν στην προσπάθεια για την κατάκτηση του 1ου βραβείου που αφορά στην ταινία «ΦΟίΒΟΣ». 

1 3 Platz

Η ταινία συμμετείχε στο διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Schulterblick 2022 Kinder und Jugend Filmfestival που διοργανώνει κάθε χρόνο το Γερμανικό Ίδρυμα Haus der Jungend Charlottenburg με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας.

Η επιτυχία της κατάκτησης του 1ου βραβείου αναδεικνύει, εκτός από την έμπνευση και το δημιουργικό πνεύμα των μαθητών και εκπαιδευτικών, τη σημασία της συνεργασίας, αφού για την υλοποίηση της ταινίας εργάστηκαν από κοινού μαθητές δύο Γυμνασίων της Διεύθυνσής μας στο πλαίσιο των συμπράξεων των σχολικών μονάδων για την υλοποίηση καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων.

Ευελπιστούμε η προσπάθεια αλλά και η επιτυχία της ταινίας μικρού μήκους «ΦΟίΒΟΣ» να αποτελέσει εφαλτήριο δημιουργικών ιδεών αλλά και συνεργασιών στα Σχολεία του νομού μας.

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας
Μητσιώνης
K. Βασίλειος
Πληροφορικός-Μαθηματικός
MSc

 

 

Schulterblick Poster A3 2022 scaled

Pin It