Δημοσιεύτηκε η εγκύκλιος για τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων και Αγωγής Σταδιοδρομίας), σχολικού έτους 2023-24.

Χρόνος υποβολής αίτησης: έως 15 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη.

Διάρκεια υλοποίησης: 3 μήνες τουλάχιστον (μέχρι 10 ημέρες πριν τη λήξη μαθημάτων).

Χρόνος διεξαγωγής: εκτός ωρολογίου προγράμματος (στα ΕΠΑΛ στα πλαίσια του μαθήματος Ζώνης Δραστηριοτήτων).

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στα συνημμένα αρχεία ή απευθυνθείτε στον κ. Παπαδόπουλο Παναγιώτη, τηλεφωνικά στο 2665023777 Εσωτ.: 114 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Εγκύκλιος_Σχεδιασμού_και_Υλοποίησης_ΠΣΔ_2023-2024

Περίληψη_Προγραμμάτων_2023-2024

Παράρτημα_Σχέδιο_Υποβολής_Προγράμματος

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (Τοπικοί Σύνδεσμοι Θεσπρωτίας) σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας οργανώνει Μαθητικό Φεστιβάλ-Ημέρα Δράσης με τίτλο «πολύχρωμο δάσος!» στην Ηγουμενίτσα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, ώρα 9:00 – 12:30 στους χώρους του Δασυλλίου Ηγουμενίτσας.

Το Φεστιβάλ "Μαζί" 2023 περιλαμβάνει

α) παρουσιάσεις εργασιών των σχολείων και δρώμενα

β) βιωματικά εργαστήρια για παιδιά

Φεστιβάλ_Ηγουμενίτσας_κι_αν_ήσουν_εσύ

drasi mazi 2023

Έγκριση_υλοποίησης_μαθητικού_Φεστιβάλ

Ενημερωτικό_Εφορεία_Αρχαιοτήτων_2022_2023

Δόθηκε εκ νέου παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Έγκριση_Υπουργείου_Παιδείας-1

Νέο_Δελτίο_Τύπου_14ης_συνάντησης

Παγκόσμια_ημέρα_τουρισμού_2022_ΚΠΕ_Αχαρνών

Αγαπητοί συνάδελφοι καλή σας ημέρα και καλή χρονιά.

Σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Το σεισμικό τόξο που μας… ενώνει”

ΕΞΕ_-_109175_-_2022_-_Διαβίβαση_Επιστολής

Επιστολή_ΓΓΙδρύματος_Βουλής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι μαθητές των ομάδων project & Comenius του Γυμνασίου Φιλιατών έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουνστη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους στις 23/12/14, ώρα 9:00  με θέμα τον κοινωνικό αποκλεισμό και φτώχεια.

 

Με αφορμή την ημέρα για την παχυσαρκία, την Παρασκευή 24-10-2014, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες παρεμβάσεις σε σχολεία της ΔΔΕ.

Ευχαριστούμε το Νοσοκομείο Φιλιατών για την υποστήριξή του.

 

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, η Περιφερειακή Αρχή της Ηπείρου, η Περιφερειακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπ/σης Ηπείρου η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας με το γραφείο Δραστηριοτήτων τους, πραγματοποίησαν πιλοτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης των μαθητών/τριών Γυμνασίων του Δήμου Ηγουμενίτσας στις 22/2/2013 και σε δύο σχολεία σε πρώτη φάση, το 2Ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας και το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας.

Το πρόγραμμα έχει στόχο την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας και υλοποιήθηκε από την κα Μπλανά Ευμορφία Συγκοινωνιολόγο Μηχανικό, μέλος της Γραμματείας της Διυπουργικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, στέλεχος του Υπουργείου Αν. Αντ. Μετ. & Δικτύων η οποία ήλθε στην πόλη μας γι? αυτό το σκοπό.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ