Έγκριση_υλοποίησης_μαθητικού_Φεστιβάλ

Ενημερωτικό_Εφορεία_Αρχαιοτήτων_2022_2023

Δόθηκε εκ νέου παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Έγκριση_Υπουργείου_Παιδείας-1

Νέο_Δελτίο_Τύπου_14ης_συνάντησης

Παγκόσμια_ημέρα_τουρισμού_2022_ΚΠΕ_Αχαρνών

Αγαπητοί συνάδελφοι καλή σας ημέρα και καλή χρονιά.

Σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Το σεισμικό τόξο που μας… ενώνει”

ΕΞΕ_-_109175_-_2022_-_Διαβίβαση_Επιστολής

Επιστολή_ΓΓΙδρύματος_Βουλής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι μαθητές των ομάδων project & Comenius του Γυμνασίου Φιλιατών έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουνστη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους στις 23/12/14, ώρα 9:00  με θέμα τον κοινωνικό αποκλεισμό και φτώχεια.

 

Με αφορμή την ημέρα για την παχυσαρκία, την Παρασκευή 24-10-2014, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες παρεμβάσεις σε σχολεία της ΔΔΕ.

Ευχαριστούμε το Νοσοκομείο Φιλιατών για την υποστήριξή του.

 

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, η Περιφερειακή Αρχή της Ηπείρου, η Περιφερειακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπ/σης Ηπείρου η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας με το γραφείο Δραστηριοτήτων τους, πραγματοποίησαν πιλοτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης των μαθητών/τριών Γυμνασίων του Δήμου Ηγουμενίτσας στις 22/2/2013 και σε δύο σχολεία σε πρώτη φάση, το 2Ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας και το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας.

Το πρόγραμμα έχει στόχο την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας και υλοποιήθηκε από την κα Μπλανά Ευμορφία Συγκοινωνιολόγο Μηχανικό, μέλος της Γραμματείας της Διυπουργικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, στέλεχος του Υπουργείου Αν. Αντ. Μετ. & Δικτύων η οποία ήλθε στην πόλη μας γι? αυτό το σκοπό.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ