ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Παρακαλούνται οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας τους, να προσκομίσουν φωτοτυπημένα τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Έγγραφο που να αναγράφεται ο Α.Φ.Μ..
  2. Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στο οποίο να αναγράφεται ο Α.Μ.Κ.Α..
  3. Έγγραφο που να αναγράφεται ο Α.Μ.Α. (Αριθμός Μητρώου Ασφάλισης) (π.χ. φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου Κοινωνικής ασφάλισης).
  4. Φωτοαντίγραφο πτυχίου σπουδών.
    Σε περίπτωση ξενόγλωσσου πτυχίου απαιτείται (α) το ξενόγλωσσο πτυχίο, (β) η μετάφρασή του, (γ) η αναγνώρισή του από τον ΔΟΑΤΑΠ και (δ) απολυτήριο Λυκείου.
  5. Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  6. Πρόσφατη (τελευταίου τριμήνου) προτότυπη γνωμάτευση ιατρού παθολόγου, Δημοσίου Νοσοκομείου ή ιδιώτη, με την οποία να πιστοποιείται η υγεία και η φυσική και ψυχική καταλληλότητα του εκπαιδευτικού να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα.
  7. Πρόσφατη (τελευταίου τριμήνου) προτότυπη γνωμάτευση ψυχιάτρου, Δημοσίου Νοσοκομείου ή ιδιώτη, με την οποία να πιστοποιείται η ψυχική υγεία και η φυσική καταλληλότητα του εκπαιδευτικού να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα.
  8. Πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α.
  9. Φωτοτυπία της 1ης σελίδας βιβλιαρίου τράπεζας όπου θα αναγράφεται ευκρινώς ο ΙΒΑΝ και ο εκπαιδευτικός θα είναι ο πρώτος δικαιούχος.
  10. Μεταπτυχιακό/Διδακτορικό Δίπλωμα (εφόσον υπάρχει). Σε περίπτωση ξενόγλωσσου τίτλου απαιτείται (α) η μετάφρασή του, (β) η αναγνώρισή του από τον ΔΟΑΤΑΠ.
  11. Φωτοαντίγραφα των Βεβαιώσεων προϋπηρεσίας για κάθε έτος ξεχωριστά (όχι εκτυπωμένη συνολική προϋπηρεσία από το ΟΠΣΥΔ) στις οποίες θα αναγράφονται: (α) απόφαση πρόσληψης και απόλυσης, (β) βεβαίωση από τον φορέα απασχόλησης στην οποία θα προκύπτει η ιδιότητα με την οποία υπηρέτησαν, η σχέση εργασίας, το ωράριο (πλήρες ή μειωμένο), το υποχρεωτικό πλήρες ωράριο σε περίπτωση εργασίας με μειωμένο ωράριο, η διάρκεια της προϋπηρεσίας και (γ) βεβαίωση στην οποία να αναφέρεται η νομική μορφή του φορέα απασχόλησης καθώς και αν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής της παρ. 1, του άρθρου 7 του Ν. 4354/2015.
  12. Μηχανογραφημένη κατάσταση ενσήμων (από κατάστημα Ι.Κ.Α. ή εκτυπωμένη από την ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ)
  13. Δήλωση περιουσιακής κατάστασης σε κλειστό φάκελο όπου θα αναγράφεται μόνο ο Α.Φ.Μ..
  14. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μπορεί να εκτυπωθεί μέσω της Κεντρικής Διαδικτυακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ»).
  15. Βεβαίωση εντοπιότητας από τον Δήμο (για τους Δήμους αρμοδιότητας της Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας).
  16. Βεβαίωση για συνυπηρέτηση (εάν υπάρχει).
  17. Σε περίπτωση τέκνου σπουδάζοντος ή υπηρετούντος τη στρατιωτική θητεία απαιτούνται και οι αντίστοιχες βεβαιώσεις φοίτησης ή υπηρέτησης.

Επίσης, θα πρέπει να υποβάλλετε:

  1. Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας,
  2. Αίτηση αναγνώρισης συνάφειας Μεταπτυχιακού ή Διδακτορικού τίτλου (εάν υπάρχει),
  3. Υπεύθυνη Δήλωση,
  4. Συμπληρωμένη την Καρτέλα εκπαιδευτικού,
  5. Υπεύθυνη δήλωση οικογενειακού επιδόματος (εάν δικαιούστε).
  6. Αίτηση μείωσης ωραρίου (για τέκνο κάτω των δύο ετών).

Ακολουθούν υποδείγματα αιτήσεων και Υπεύθυνων Δηλώσεων που πρέπει να συμπληρωθούν.

Pin It